Monday, September 5, 2011

azam baru lepas raya

Holla.....
Ada nampak itu gigantic tumbler??haha..itulah azam baruku lepas raya...post pasal raya blm terpost lagi..dah citer pasal tumbler..post pasal raya bakal menyusul ..someday later..

saje nak bagitau..lps byk mkn kuih raya..rendang..segala bagai..yg sgt tak baik utk kesihatan,so untuk meneutralizekan komposisi gula & carbs dlm bdn sambil detox...kenalah bykkan minum air masak..

tumbler ni boleh diisi dgn 2 litre air..so, during ofis hour,wajib utk habiskan sebotol...besides, as i'm still nursing my baby_bulat2..mmg elok sgt la minum air bebyk...to increase & maintain milk production..alhamdulilah, i'm still surviving..masih dpt BF khayra,sudah masuk bulan ke-5...and last raya holidays sgtla seronok dpt BF Khayra directly from morning to nite selama 9 hari...

khayra pun seems dah ketagih..nak tido siang pun msti mau menggentel...kalo tak,takmo tido..mengamuk..bijak sungguh dia nih....hihi...

by the time post ni di buat, almost 1/4 jer air yg tinggal...caiyok..msti mau dihabiskan....!!!


1 comment:

Permaisuri Mawar said...

hehehhe go go go! water for life ;)
now mawar pon mesti try at least refill 2 kali botol yg 700mil nih