Monday, November 10, 2008

horeeyyyy!! my own blog webbie

biarpun org lain dah lame ada blog mereka sendiri, i think it is better late than never...haha..

entahla..nape hati ni mcm excited sgt to have my own blog..maybe excited sgt kot nak citer & share my experience while preparing my big day which is about less than 9 month away..since internet ni can be considered sumthing yang permanent, harap2 bleh la anak cucu tgk diary mama@nanny dia time muda-muda..hehehehe.


Mcm cite seram"kekasih ku seru" tu, kan dia ada diarikan kisah hidup beberapa keturunan dia..sampailah diturunkan kepada Marissa, anak mas ayu tu..tapi dlm drama tu, hero nye- si Waris tetap sama la, walau dah dekat 5 keturunan-


maybe, yang aku punya nie, we'll see - brape keturunan boleh access...


anyway- congratulation to me- for having this blog starting from 11.11.08