Wednesday, June 10, 2009

debaran..

hollaa...

debaran yg amat mendebarkan..
itu adalah perasaan yg sedang aku rasakan sekarang ni..maybe it is sumthing common for all bride-to-be in this world..setakat ni, wat i can say, my preparation baru setakat 60%..lotsa work blm settle..thank god tadi tergerak nak tepon pihak masjid, nak tanya apa perlu dibuat selepas dpt kebenaran dpd JAWI..rupanya kena bagi borang2 tu pada masjid...aku ni dgn selambanya kepam doc tu kat umah mama..

nak kata salah sendiri, tak gak..coz aritu aku dah penah tanya org kaunter jawi, lps dpt kebenaran ni, apa lagi nak kena buat..dia cuma kata tggu majlis jer..hampeh betul dorang tu!!

risau ni..hantaran tak terbuat lagi..tak sampai mood lagi..rasa mcm malas2 jer..tapi tgk la..maybe nak try buat weekend ni..

pasal wedding invitation, kengkawan HPC sumer dah diisi..tinggal nak bagi jer.kwn2 rapat sumer dah post...yg lenlain tggu respon mereka thru emel wif their add..

utk sedara mara..aku dah allocate 200pcs kat parents..pepandai dorang la nak bagi saper..cuma aku tgh risau ni, mcm tak cukup jer kadnya..

kenkawan lain..kwn2 utm degree..
kwn2 utm diploma..
kwn2 smss...
mcmner ni...
tak termasuk bdk opis..org maintenance mmg kena bagi sorang satu la..yelah..dah dorang tu my staff..mcm tak elok plak kalo jemput tanpa kad...

food pun aku risau gak..takut takcukup..
door gift lagi..still undecided wat to give..arghhhhhhhhhhhhhhhh...!!